Konyaspor bu sezon 3. kez gol atamadı

Konyaspor bu sezon 3. kez gol atamadı
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Yeni Malatyaspor’la 0-0 berabere kalan Konyaspor, bu sezonki maçlarda 3. kez gol atamadı.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Yeni Malatyaspor’la 0-0 berabere kalan Konyaspor, bu sezonki maçlarda 3. kez gol atamadı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyu­mu’nda oynanan maçta, kapanan Malatyaspor karşısında galibiyeti getirecek pozisyonları da bulmasına karşın fırsatları değerlendireme­yen yeşil-beyazlılar sahadan 0-0’lık berberlik­le ayrıldı. Bu sezonki ikinci beraberliğini alan Konyaspor 2. sıradaki yerini korudu.

EVİNDE İLK KEZ GOL ATAMADI

Konyaspor, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte, bu sezon 3. kez gol kaydına muvaffak olamadı. Geride kalan 15 maçın 12’sinde rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren yeşil-beyazlılar, 3 maçta ise gol sevinci yaşayamadı. Daha önce deplasmanda oynadığı ve 1-0 yenildiği Galata­saray maçı ile yine deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Giresunspor maçında gol atamayan yeşil-beyazlılar, bu sezon evinde ise ilk kez taraftarlarına gol sevinci yaşayamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.