Konyaspor coşkusu ‘İnananlar başardı’

Konyaspor coşkusu ‘İnananlar başardı’
Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor, Trabzonspor’u 4-3 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi. Bunun üzerine Konya’daki siyasiler ‘İnananlar başardı’ dedi.

Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor, Trabzonspor’u 4-3 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi. 3-1 geriden, 4-3 öne geçen Konyaspor taraftarlarına tarihi bir sevinç yaşattı. Bu sonuçla kabus gibi geçen sezonun bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı futbolcular ve teknik direktör Bülent Korkmaz maç sonu büyük sevinç yaşadı.

‘İNANANLAR BAŞARDI’

Aldığı 4-3’lük galibiyet ile ligde kalmayı garantileyen Konyaspor’u, belediye başkanları ve milletvekilleri sosyal medya hesaplarından kutladılar. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ağzımızı hep hayra açtık, inandık, başardık.. Tebrikler Konya, tebrikler Konyasporumuz” dedi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “İşte bu. Tebrikler Konyaspor'um”, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Sağ ol Konyaspor’um... Var ol Konyaspor’um”, Konya  AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, “Azmin ve inancın zaferi. İnandık ve Pes Etmedik Konyaspor'umuzu tebrik ediyorum”, AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı ise, “Her şeye rağmen inananlar başardı. Tebrikler Konyaspor! Önümüzdeki sezon Süper Lig’de daha başarılı olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.