Konyaspor dahil herkes onun peşinde

Konyaspor dahil herkes onun peşinde
Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen Kolombiyalı forvet Oscar Estupinan Süper Lig ekiplerinin transfer listesindeki gözde isim oldu.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon kiralık Denizlispor forması giyen Kolombiyalı forvet Oscar Estupinan Süper Lig ekiplerinin transfer listesindeki gözde isim oldu.

Konyaspor’un yanı sıra  Kayserispor, Sivasspor ve BB Erzurumspor’un transfer radarındaki 23 yaşındaki golcü oyuncu için eski kulübü Denizlispor da temaslarını sürdürüyor.

KONYASPOR VE ERZURUMSPOR ÖN PLANDA

Oscar Estupinan transferinde Konyaspor ve BB Erzurumspor’un biraz daha ön planda olduğu be öğrenildi.  Konyaspor yönetiminin; UEFA  Avrupa Ligi'nde karşılaşılması ve Paolo Hurtado transferi dolayısıyla ilişkisi bulunduğu Vitoria Guimaraes yönetimini  kiralama için ikna etmeye çalıştığı Estupinan’ın ise kulüplerin anlaşması halinde Konyaspor’da oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Portekiz ekibinin bonservisiyle satma düşüncesindeki oyuncuyu, anlaşılması halinde, yeşil-beyazlılar kiralık olarak renklerine dahil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum