Konyaspor defansında kim gidecek?

Konyaspor defansında kim gidecek?
Konyaspor’da gelecek isimler kadar gidecek oyuncular konusunda da hummalı bir çalışma yapılıyor. Yeşil-beyazlılar defans kurgusunu yenilemenin hesabını yaparken, gözler ayrılacak isimlerde.

Transferde emin adımlarla ilerleyen Konyaspor, kampa kadar kadroyu şekillendirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, aceleci davranmazken ayrılacak isimlerin transferi rotasını belirlemesi bekleniyor. Jahovic, Traore ve Fofana’nın ayrılıklarının ardından ön bölge için transfer çalışmalarını hızlandıran Konyaspor’da gözler defansa çevrildi. Defansta da yeni bir kurgu isteyen Aykut Kocaman, ayrılacak isimlerle beraber takviyeleri yapacak.

KAÇ İSİM GİDECEK?

Yeşil-beyazlılarda defans kurgusu içinde şu anda yeri garanti olan tek isim Skubic. Gelecek sezon için de Sloven oyuncu Serkan ile birlikte ilk 11’e yazılacak isim olurken, defansta diğer isimler değişkenlik gösterecek. Uğur Demirok’un ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, defanstaki diğer isimler ile ilgili çalışmalar sürüyor. Diagne, Filipovic ve Zuta üçlüsünden ikisinin ayrılması beklenirken, şartlara göre üç oyuncuyla da yollar ayrılabilir.

DEFANS NASIL KURGULANACAK?

Kocaman, eski takımı gibi bir yapı oluşturmaya çalışırken Vukovic benzeri bir isim olan Anicic ile büyük oranda anlaşıldı. Anicic ile anlaşılmasıyla beraber yabancı isimlerden en az biriyle yolların ayrılması bekleniyor. Diagne ismi daha çok gündeme gelse de Anicic’in sol ayaklı olması Filipovic’in de ayrılabileceği olasılığını yükseltiyor. İki sol ayaklı stoperle oynamaya Kocaman’ın sıcak bakmayacağı belirtilirken, Anicic’in alınması durumunda Diagne ve Filipovic isimleri arasında ilk gidebilecek ismin Filipovic olabileceği de konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.