Konyaspor eski Başkanı Mehmet Oktut vefat etti

Konyaspor eski Başkanı Mehmet Oktut vefat etti
Konyaspor Kulübü eski başkanlarından iş adamı Mehmet Oktut vefat eti

Konyaspor Kulübü eski başkanı, eski futbolcu ve iş adamı Mehmet Oktut, 67 yaşında vefat etti. Oktut'un vefat haberi sonrası spor, siyaset ve iş dünyasından başsağlığı mesajları geldi.

mehmet-oktut-1.jpg

Mehmet Oktut’un ismi geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adana Çevre Yolunda hizmete geçen spor tesislerine verilmişti.

 

mehmet-oktut-2.jpg

 

MEHMET OKTUT KİMDİR?

1954 yılında Konya'da doğdu. İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanmasına rağmen hayatında spor ağır bastığı için futbolu tercih etti. 1969 yılında Konyaspor genç takımında başladığı futbolda genç milli takım ve 1972-1976 yılları arasında Konyaspor profesyonel takımında oynadı. 1976 yılında Ankaragücü’ne transfer oldu ve 3 yıl sonra futbolu bırakarak Konya’ya döndü ve aile şirketi ile ticaretle uğraştı. Farklı dönemlerde yıllarca Konyaspor’da yöneticilik ve başkanlık görevlerini yerine getirdi. Uzun yıllar Karatay Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyeliği ve başkan vekilliği yaptı. Çeşitli vakıf ve derneklerde de görev alan Mehmet Oktut, yardımsever kişiliğiyle biliniyordu.

mehmet-oktut-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum