Konyaspor üstün: "Konyaspor-Antalyaspor" 26. randevuda

Konyaspor üstün: "Konyaspor-Antalyaspor" 26. randevuda
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın karşılaşacak Konyaspor ile Antalyaspor, ligde 26. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın karşılaşacak Konyaspor ile Antalyaspor, ligde 26. kez rakip olacak. Geride kalan maçlarda Konyaspor'ın 7-4'lük galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor, yarın saat 16.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Antalyaspor'u ağırlayacak. Konyaspor, bu sezon geride kalan 20 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 19 puanla 18. sırada yer alırken, Antalyaspor 20 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 29 puanla 7. basamakta yer alıyor.

LİGDEKİ 26. RANDEVU

Konyaspor ile Antalyaspor, yarın oynanacak lig maçı ile Süper Lig tarihinde 26. kez karşı karşıya olacak. Daha önce oynanan 25 maçta Konyaspor 7 kez sahadan galip olurken, Antalyaspor 4 defa rakibini mağlup etti. 14 müsabakada ise kazanan taraf olmadı. Konya ekibi 27 kez gol sevinci yaşarken, Antalya temsilcisi 20 defa rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. İki takımın karşılaştığı son 3 maçta ise kazanan olmadı.

KONYASPOR'DA FAHRUDİN OMEROVİC'İN İLK LİG MAÇI

Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takım ile ilk lig sahasına inecek. Antalyaspor'da ise 19. haftada ilk maçına çıkan Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı takımla çıktığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Bu 3 maçta Antalyaspor, kalesinde 1 gol görürken, rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başardı.

ZORBAY KÜÇÜK DÜDÜK ÇALACAK

Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

Yeşil-beyazlılar, Zorbay Küçük yönetiminde çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlılar ise Zorbay Küçük yönetiminde çıktığı 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.