Konyaspor Evinde Kazandı: 75-73

Konyaspor Evinde Kazandı: 75-73
Konyaspor Basketbol büyük sıkıntı çektiği Ankara DSİ maçını son saniye basketiyle kazandı

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Konyaspor Basketbol Takımı, evinde konuk ettiği Ankara DSİ’yi 75-73 mağlup etti.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanan 26.hafta mücadelesinde Ankara DSİ’yi konuk eden Konyaspor Basketbol Takımı, 75-73 galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin ilk çeyreğini 15-17 geride kapatan ekibimiz, ikinci çeyreği bir sayı farkla önde tamamlayarak soyunma odasına 38-37 önde girdi. Üçüncü çeyrekte istediği performansı sahaya yansıtamayan Konyaspor Basketbol Takımımız, son çeyreğe beş sayı farkla 51-56 geride girdi. Son çeyrekte taraftarının desteğini de arkasına alan ekibimiz, karşılaşmanın bitimine 12 saniye kala 75-73 öne geçti. Son topu iyi savunarak rakibin sayı bulmasına izin vermeyen Konyaspor Basketbol Takımı, sahadan 75-73 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Takımımızda, 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaşmayı başardı. Jackie Carmichael oyunda kaldığı 25 dakika da 20 sayı, 10 ribaunt, Calvin Godfrey 17 sayı, 8 ribaunt, Mert Celep 11 sayı, Sertay Gürsu ve Hamit Sezaver’de 10’ar sayı kaydederek galibiyette önemli rol oynadı.


KARADAĞ: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
Konyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Cengiz Karadağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “ Öncelikli olarak oyuncularımı üç hafta sonra maç kazandıkları için ve maç kazanmak adına sahaya defansif anlamda enerji koydukları için tebrik ediyorum. Rakibimiz Ankara DSİ takımını da tebrik ediyorum. Muazzam bir üçlük yüzdesiyle oynadılar. Üçlükten 48 sayı buldular. Son dört haftaya girdik.  Son dört haftada beşinci altıncı takımların bile play-off dışı kalma ihtimali var. Biz önce Play-Off’a girip ardından Play-Off’da kendimize in iyi şekilde yer bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.


GODFREY: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Konyaspor Basketbol Takımı ABD’li oyuncusu Calvin Godfrey karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Her zamanki gibi biz baştan sona savaşmak için geldik. Bugünde kazanmayı başardık. Kazandığımız için mutluyuz. Takım için bende her gün en iyi performansımı sergilemeye çalışıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.