Konyaspor ezdi geçti 4-1

Konyaspor ezdi geçti 4-1
İttifak Holding Konyaspor İstanbul deplasmanında rakibi farklı mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

 

Yeşil beyazlıların gollerini 19. dakikada Ömer Ali, 44. dakikada Jevtovic (penaltıdan) 45+2.ve 61. dakikada (Penaltıdan) Miya attı.

Kasımpaşa'nın tek sayısını ise 45+3. dakikada Veysel attı.

Konyaspor 12 puanla maç fazlasıyla ikinci sıraya oturdu.

Maçtan dakikalar

6. dakikada Konyaspor kontra atağında Ömer Ali Şahiner uzaktan şansını denedi ancak meşin yuvarlak kaleyi bulmadı.

15. dakikada Konyaspor gole çok yaklaştı. Milosevic'in defansın arkasına attığı topa Ömer Ali bekletmeden kafayla vurdu. Altı pas içinden meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı.

17. dakikada bu kez ev sahibi takım gole yaklaştı. Kasımpaşalı oyuncunun ceza sahası içinden yaptığı vuruşu Serkan çıkarttı.

19. dakikada Konyaspor golü buldu. Shengelia'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Ömer Ali takımını 1-0 öne geçirdi.

32. dakikada Konyaspor'da Alper'in sol kanattan şutu kalecide kaldı.

35. dakikada Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Thiam'ın yakın mesafeden vuruşunu Serkan çıkarttı. Dönen topa vuran İlhan, Serkan'ı geçemedi.

40. dakikada Johnsson sakantlandı ve yerini Volkan Fındıklı'ya bıraktı.

44. dakikada Konyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Jevtovic, farkı 2'ye çıkartan golü attı.

45+2. dakikada Konyaspor farkı 3'e çıkarttı. Ceza sahası içinde topla buluşan Miya güzel bir vuruşla takımının 3. golünü attı.

45+3. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye indirdi. Veysel takımının ilk golünü attı. 1-3

İlk yarı sonucu: Kasımpaşa 1 Konyaspor 3

49. dakikada Konyaspor gole çok yaklaştı. Kontra atakta Shengelia kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yeşil beyazlı oyuncunun vuruşunu kaleci çıkarttı.

Konyaspor 4. golü kaçırdı. Defansın arkasına sarkan Ömer Ali kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yeşil beyazlı oyuncunun vuruşunu kaleci çıkarttı.

Konyaspor 60. dakikada Shengelia'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. Atışı kullanan Jevtovic, atıştan yararlanamadı. Hakem penaltı atışını tekrarlattı. Bu kez atışı Miya kullandı ve topu ağlara gönderdi.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı Konyaspor, 4-1 kazandı.

Konyaspor:

Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Anicic, Alper Uludağ, Johnsson, Jevtovic, Shengelia, Miya, Milosevic ve Ömer Ali Şahiner

Kasımpaşa:

Fatih, Pavelka, Veysel, Ben Youssef, Karım, Aykaç, Khalılı, Hajradınovic, Thiam, Mustafa, İlhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.