Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanında

Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanında
Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ülker Stadyumunda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

SAYGI DURUŞU YAPILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına 25 Şubat-6 Mart 2023 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı. Kadıköy’deki mücadele öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anılacak.

JESUS CEZALI

Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor maçında teknik direktör Jorge Jesus, kulübedeki yerini alamayacak.

Portekizli teknik adam, tartışmalı anların yaşandığı Adana Demirspor maçında bitiş düdüğünün ardından hakem Ali Palabıyık ile diyaloğu sonrasında kırmızı kartla cezalandırılmıştı. 68 yaşındaki çalıştırıcı, cezası sebebiyle takımının başında olamayacak. Fenerbahçe'de takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yapacak.

YENİ TRANSFERLER OLMAYACAK

Bu akşamki mücadelede iki takım sahada maçın ertelendiği 6 şubat tarihi itibariyle kadrolarında yer alan tescilli oyuncularla sahaya çıkacak. Bu tarihten sonraki yeni transferler mücadelede forma giyemeyecek.

Konyaspor’da Bruno Paz, Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, kart cezaları nedeniyle bugünkü mücadelede yer alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum