Konyaspor, Fenerbahçe'ye konuk oluyor! Muhtemel 11'ler

Konyaspor, Fenerbahçe'ye konuk oluyor! Muhtemel 11'ler
Ligde son dönemlerde kötü sonuçlar alan Konyaspor bugün Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Arabam.com Konyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Fenerbahçe’ye konuk olacak Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maç öncesi ev sahibi sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray’ın ardından zirve takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

BRUNO PAZ VE BATSHUAYİ CEZALI

Konyaspor’da Bruno Paz bugünkü mücadelede kart cezası nedeniyle yer alamayacak. Yeni transfer Andreas Bouchalakis’in lisansı çıkarıldı. Yunan oyuncu Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Brezilyalı futbolcu Joao Pedro, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Pedro’nun yanı sıra Michy Batshuayi kat cezası nedeniyle Konyaspor maçında görev alamayacak.

JESUS, KULÜBEDE OLAMAYACAK

Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor maçında teknik direktör Jorge Jesus, kulübedeki yerini alamayacak. Portekizli teknik adam, çok tartışmalı anların yaşandığı Adana Demirspor maçında bitiş düdüğünün ardından hakem Ali Palabıyık ile diyaloğu sonrasında kırmızı kartla cezalandırılmıştı. 68 yaşındaki çalıştırıcı, cezası sebebiyle takımının başında olamayacak. Fenerbahçe'de takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yapacak.

İKİ TAKIM DA SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

Bugünkü zorlu maç öncesi hem Konyaspor hem Fenerbahçe son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla dikkat ekiyor. Ligde oynadığı son 7 maçta kazanamayan son oynadığı 13 maçta sadece tek galibiyet alabilen ve üst üste son 4 maçından puan çıkartmayan Konyaspor güçlü rakibini yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Son 9 maçında 13 puan kaybeden Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

44. RANDEVU

Fenerbahçe ile Konyaspor, bugünkü mücadele ile birlikte Ligde 44. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konyaspor 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan karşılaşmayı Konyaspor, Muhammet Demir’in golüyle 1-0 kazanmış ve bu sene Fenerbahçe'ye ilk yenilgisini yaşatmıştı.

KADIKÖY’DE 2 KEZ KAYBETTİ

Fenerbahçe’nin Süper Lig'de bu sezon evinde 11 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı 11 müsabakada 8 kez kazanırken, sadece 2 kez de 3 puan alamadı. İstanbul ekibi Kadıköy’deki 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe son olarak sahasında Kasımpaşa ile mücadele etti ve 5-1'lik skorla galip ayrıldı. Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve uçakla İstanbul’a gitti.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Altay Bayındır

Samet Akaydın

Attila Szalai

Willian Arao

Ferdi Kadıoğlu

Arda Güler

Mert H. Yandaş

Lincoln

Miha Zajc

Enner Valencia

Joshua King

TD: JORGE JESUS

KONYASPOR MUHTEMEL 11

İbrahim Sehic

Ahmet Oğuz

Adil Demirbağ

F. Calvo

Guilherme

Soner Dikmen

Oğulcan Ülgün

K. Michalak

Robert Muric

Endri Çekiçi

Mame Diouf

TD: A. STANOJEVİC

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum