Konyaspor, Fenerbahçe'yle 44. randevuya çıkacak

Konyaspor, Fenerbahçe'yle 44. randevuya çıkacak
Konyaspor, 25 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağı Spor Toto Süper Lig 23. hafta erteleme maçıyla birlikte Fenerbahçe ile 44. randevuya çıkacak.

Arabam.com Konyaspor, 25 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağı Spor Toto Süper Lig 23. hafta erteleme maçıyla birlikte Fenerbahçe ile 44. randevuya çıkacak. Maç öncesi ev sahibi sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray’ın ardından zirve takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

İKİ TAKIM DA SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

Bugünkü zorlu maç öncesi hem Konyaspor hem Fenerbahçe son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla dikkat ekiyor. Ligde oynadığı son 7 maçta kazanamayan son oynadığı 13 maçta sadece tek galibiyet alabilen ve üst üste son 4 maçından puan çıkartmayan Konyaspor güçlü rakibini yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Son 9 maçında 13 puan kaybeden Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 9 puan gerisine düştü.

44. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Konyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konyaspor 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan karşılaşmayı Konyaspor, Muhammet Demir’in golüyle 1-0 kazanmış ve bu sene Fenerbahçe'ye ilk yenilgisini yaşatmıştı.

FENERBAHÇE KADIKÖY’DE 2 KEZ KAYBETTİ

Fenerbahçe’nin Süper Lig'de bu sezon evinde 11 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı 11 müsabakada 8 kez kazanırken, sadece 2 kez de 3 puan alamadı. İstanbul ekibi Kadıköy’deki 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe son olarak sahasında Kasımpaşa ile mücadele etti ve 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

YENİ İSİMLERLE MAÇA ÇIKACAKLAR

Arabam.com Konyaspor ve Fenerbahçe cumartesi günkü mücadelede, ertelenen maçta kadroda yer almayan yeni isimler de olacak. Mücadelenin sonucu her iki takım için de büyük önem taşıyor.

DÜDÜK HALİL UMUT MELER'DE

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Burak Şeker görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.