Konyaspor final için parkede

Konyaspor final için parkede
Playoff serisinin ilk maçında deplasmanda Ormanspor’u mağlup eden Konyaspor, avantajını kullanamadı. 5 maçlık seride durum 2-2’ye gelirken, finale yükselecek takım yarın belli olacak.

Konyaspor, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi playoff yarı finalinde Ormanspor ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. 5 maçlık serinin ilk maçında rakibini deplasmanda yenen Konyaspor, evinde seriyi bitirme şansı yakalamıştı. Temsilcimiz, Ankara’dan 1-1 ile dönerken, evindeki ilk maçı da kazanarak final kapısını aralamıştı. Salı günü oynanan serinin 4. maçında özellikle ikinci ve üçüncü periyotların sonunu kötü oynayan Konyaspor, Ormanspor’a boyun eğdi. Seride durum 2-2’ye gelirken, finalisti 5. maç belirleyecek.

Serinin son maçı için takımlar yeniden Ankara’da bir araya gelecek. 5. maçı kazanan takım finalde İTÜ Basket’in rakibi olacak. 2. ve 4. maçlarda topu çok fazla yere vuran, pas trafiği iyi işlemeyen temsilcimizde Aziz Bekir, topun mutlaka paylaşılması gerektiği üzerinde dururken, 5. maçı kazanarak final oynamak istediklerini söyledi. Ankara’da yarın 16.00’da oynanacak karşılaşmayı Emin Moğolkoç, Tekin Özübir, Yücel Çilingir yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.