Konyaspor, Futbol Okulları Ligi düzenliyor

Konyaspor, Futbol Okulları Ligi düzenliyor
Birçok konuda öncü girişimlerde bulunan Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi, bunlara bir yenisini daha ekliyor. Yeşil-beyazlılar, Konya’nın 7 bölgesinde yer alan futbol okulları için, bir lig düzenlemeye karar verdi

Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi’nin antrenörleri, hafta sonu futbol okullarının bütün gruplarında bulanan sporcuları takip altına aldı. Futbol okullarındaki yeni yapılanma ile birlikte yeni projeler bir bir hayata geçirilmeye başlandı. Yeşil-beyazlı antrenörler, Futbol Okulları Ligi için çalışmalarda son aşamaya geçti.

LİG KURULUYOR

Konyasporlu antrenörler, ilk olarak Futbol Okulları Ligi için çalışmalar tamamlandı. Konya merkezde 7 bölgede 5-15 yaş grubunda faaliyet gösteren futbol okullarımızda yapılacak taramalar sonucunda yetenekli isimler Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi’ne kazandırılacak. 

‘TÜRKİYE’DE MARKA OLMAK İSTİYORUZ’

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay, konuyla ilgili olarak Türkiye’de marka olmak istediklerini söyledi. Renklibay, “Hedef Türkiye’de marka haline gelebilmek. Bu doğrultuda hazırlıkları tamamlıyoruz. Bu projelerle birlikte Atiker Konyaspor, Anadolu Selçukspor ve futbol okullarımız bir çatı altında birleşecek. Böylelikle oluşturulacak havuz kapsamında sistemli, planlı programlı çalışmalarla kısa uzun ve orta vadede sonuçlar elde edilecek. Akademi antrenörlerimizin futbol okullarından tespit ettiği isimler en kısa sürede yarışmacı grupların içine dahil edilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.