Konyaspor futboluyla alkış alıyor

Konyaspor futboluyla alkış alıyor
Konyaspor, ortaya koyduğu pozitif ve seyir zevki yüksek futboluyla alkış alıyor

Spor Toto Süper Lig’de ge­ride kalan 13 maçta aldığı 7 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyet sonrası topladığı 26 puanla 3. sırada yer alan Konyaspor, sadece aldığı so­nuçlarla değil aynı zamanda ortaya koyduğu seyir zevki yüksek, pozitif futbolla taraflı tarafsız tüm futbol­severlerin takdir ve alkışını alıyor.

FUTBOLUN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

Geride kalan haftalarda defans yapıp “Önce beraberliği kurtara­yım, sonra bakarız” gibi bir dü­şünce içerisine girmeyen, büyük takımlar dahil her maça kazanmak için çıkan, önde pres yapmaktan korkmayan, takım halinde defans ve hücum anlayışının gereklerini yerine getiren, geçiş oyunlarının en güzel örneklerini sunan yeşil-be­yazlıların bu pozitif ve seyir zevki yüksek oyunu, spor otoritelerince övgü alıyor. Ulusal kanallardaki spor yorumcuları her fırsatta Konyaspor’un oyunundan ve İlhan Palut’tan övgüyle bahsediyor.

POZİTİF OYUN

Geçtiğimiz yıl ligde kalma mücadelesine bağlı olarak daha “sonuç” odaklı bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Kon­yaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bu yıl ise “pozitif oyun” odaklı mücadeleyi takıma kazan­dırma düşüncesinde olduklarını söyledi. Giresunspor ve Kasım­paşa deplasmanlarında istedik­leri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Palut, bu iki maç dışında genel anlamda takımının sergile­diği oyundan memnun olduklarını vurguladı. Sürekli mücadele vurgu­su yapan başarılı teknik adam en iyi performansı ve oyunu sergile­mek için çalışmaya devam edecek­lerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.