Konyaspor, Galatasaray’a bileniyor

Konyaspor, Galatasaray’a bileniyor
Konyaspor, ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray’a hazırlanıyor. Yeni teknik patronu Aykut Kocaman nezaretinde çalışan yeşil-beyazlılar, önemli oyuncularından yoksun çıkacak sarı-kırmızılıları deplasmanda mağlup etmeyi hedefliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, ligin 13. haftasında cuma günü Galatasaray’a konuk olacak. Yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ile birlikte antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, yaklaşık 10 önemli oyuncusundan yoksun olan Galatasaray’ı İstanbul’da mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Aykut Kocaman ise, Konyaspor’un başında 3. dönemindeki ilk maçında kazanmak istiyor. Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak.

GALATASARAY’DA 10 EKSİK

Konyaspor’un rakibi olan Galatasaray, cuma akşamında oynanacak zorlu maçta 10 futbolcusundan faydalanamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte Emre Akbaba, Belhanda, Sinan Gümüş, Nagatomo, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok sakatlıkları nedeniyle, Rodrigues, Donk ve Ndiaye ise cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıktan yeni çıkan Fernando’nun da bu maçta forma giymesi zor gözüyle bakılıyor.

TEKNİK EKİP DE CEZALI

Galatasaray’da Konyaspor maçındaki eksikler, sadece futbolcularla sınırlı değil. Sarı-kırmızılı kulüpte 10 futbolcunun yanı sıra, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş da bu maçta kulübede olamayacak.

15 YILLIK HASRET

Anadolu Kartalı Konyaspor, cuma günü oynanacak maçı kazanarak hem çıkışın sürdürmeyi, hem de 15 yıllık özlemini dindirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, lig ve kupada Galatasaray’a karşı tam 15 yıldır kazanamıyor. Konyaspor, İstanbul ekibi karşısındaki son galibiyetini Eylül 2013’te sahasında Zafer Biryol’un golüyle 1-0’lık skorla elde etmişti.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.