Konyaspor galibiyet peşinde

Konyaspor galibiyet peşinde
Atiker Konyaspor üç aya yaklaşan galibiyet hasretini Sivasspor maçı ile sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar evinde net üstünlük sağladığı rakibini bir kez daha yenmenin peşinde

27 Ocak’ta kazanılan Antalyaspor maçının ardından galibiyeti unutan Atiker Konyaspor, 8 hafta sonra kazanmanın peşinde. Arka arkaya 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, son haftalara daha rahat girebilmek için Sivas maçından mutlak galibiyet bekliyor. Bugün oynanacak karşılaşma iki takım arasındaki 20. Süper Lig karşılaşması olacak. Maç 16.00’da başlayacak.

GALİBİYETLER YAKIN

Süper Lig’de 19 kez karşı karşıya gelen Konyaspor ile Sivasspor’un galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet oranları birbirine oldukça yakın. 19 karşılaşmanın 7’sini Konyaspor kazanırken, 6 maç Sivasspor’un üstünlüğüyle geçildi. İki takım 6 kez de yenişemezken, gollerde Konyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. 22 kez Sivasspor ağlarını havalandıran Atiker Konyaspor, kalesinde 16 gol gördü.

EVİNDE ÜSTÜN

Atiker Konyaspor’un evinde oynadığı karşılaşmalarda yüksek yüzdeli bir kazanma oranı var. Konya’da oynanan 9 karşılaşmanın 6’sını temsilcimiz kazandı. Sivasspor’un alabildiği tek galibiyet ise Aykut kocaman yönetimindeki Konyaspor’a karşı 2015’te yaşandı. Bugüne kadar iki takım arasındaki en farklı skora Konyaspor, geçtiğimiz yıl aldığı 5-0’lık maçta imza attı. Geçen sezon da kötü gidişe Sivasspor maçıyla dur diyen yeşil-beyazlılar, aynı durumu bir kez daha tekrarlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.