Konyaspor-Gaziantep maçı Muhammet Demir için çok farklı bir anlam taşıyacak

Konyaspor-Gaziantep maçı Muhammet Demir için çok farklı bir anlam taşıyacak
Konyaspor’un cumartesi günü Gaziantep FK’yı ağırlayacağı maç isminin özdeşleştiği takıma karşı forma giyecek Muhammet Demir için çok farklı bir anlam taşıyacak.

Konyaspor’un Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK’yı ağırlayacağı maç Muhammet Demir için çok farklı bir anlam taşıyacak. Deneyimli forvet, yeşil-siyahlı bir çok ağlarını havalandırdığı Konyaspor formasıyla, bu kez isminin özdeşleştiği Gaziantep FK ağlarını havalandırmak için sahaya çıkacak.

1992 Trabzon doğumlu Muhammet Demir Bursaspor altyapısında yetişti. 20211 yılında Bursaspor’dan Gaziantepspor’a transfer olan Muhammet, 2020 yılında kapanan Gaziantepspor formasıyla 6 sezonda çıktığı 177 maçta; 33 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Deneyimli forvet Konyaspor’a geldiği Gaziantep FK formasıyla ise 3 sezonda çıktığı 87 maçta; 28 gol, 6 asistlik performans ortaya koydu. Muhammet Demir, süreç içerisinde Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir takımlarının formasını da terletti.

demir.jpg

GEÇTİĞİMİZ SEZON KONYASPOR’A 2 GOL ATTI

Muhammet Demir, Gaziantepspor ve Gaziantep FK formalarıyla Konyaspor ağlarını, 1’i kupada olmak üzere, 5 kez havalandırdı.

30 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Gaziantep FK formasıyla Konyaspor’a karşı oynadığı iki maçta da gol atmıştı. Deneyimli forvet Gaziantep’te oynanan ve 3-2 ev sahibinin kazandığı maçta ve Konya’da oynanan ve Konyaspor’un 4-1 kazandığı mücadelelerde 1’er gol kaydetmişti.

Muhammet Demir, cumartesi günkü maçta bu kez isminin özdeşleştiği ancak sorunlu bir şekilde yollarını ayırdığı Gaziantep FK ağlarını havalandırmak için sahaya çıkacak.

demir-001.jpg

EROL BULUT’LA SORUNLU AYRILDI

Muhammet Demir, Teknik Direktör Erol Bulut’la yaşadığı sorunlar sonrası Gaziantep FK’dan sıkıntılı bir şekilde ayrıldı.

Gaziantep basınında yer alan haberlere göre; ikilinin arası Fenerbahçe maçı sonrası bozuldu. Gaziantep Futbol Kulübü'nün mağlup olduğu Fenerbahçe maçında Joao Figuerideo, rakip cezası sahasında Muhammet Demir'e pas vermeyince iki oyuncu arasında söz düellosu yaşandı.

Daha sonra Teknik Direktör Erol Bulut, Muhammet'i oyundan çıkardı. Yedek kulübesine gelen Muhammet Demir ile Teknik Direktör Erol Bulut arasında gerginlik yaşandı.

İkili birbirinin üzerine yürüdü. Ancak araya Papy Dijilobodji girdi ve Muhammet Demir sakinleştirildi. Bu olay sonrası ikilinin arası açıldı.

Erol Bulut, maç sonu basın toplantısında tecrübeli forvet için, “Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor. Adrenalin üst düzeyde oluyor. Takımla ilgili bir şey söylemişti, ben de cevap verdim." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut, yaşananlardan sonra Muhammet Demir’in takımdan gönderilmesini istedi.

Muhammet Demir sezon başında, sancılı bir ayrılık süreci sonrası, yeşil-siyahlı kulübe veda ederek Konyaspor’a transfer oldu.

Bu açıdan bakıldığında Muhammet Demir için cumartesi günkü mücadele, bir nevi Erol Bulut’la da saha içi hesaplaşma maçı olarak değerlendiriliyor.

309623931-5032111613556971-3569442812348592319-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.