Konyaspor günü izinli geçirdi

Konyaspor günü izinli geçirdi
 Muhabir
Milli maç arasında dün Serik Belediyespor ile hazırlık maçı yapan Konyağpor günü izini geçird

Milli maç arasında Kasımpaşa hazırlıklarını sürdüren Konyaspor dün oynadığı Serik Belediyespor ile hazırlık maçı sonrası günü izinli geçirdi.

Tümosan Konyaspor, lige verilen milli arada TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Kayacık Tesisleri'nde oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Teknik Direktör Hakan Keleş mücadeleye; Mehmet Erdoğan, Cebrail Karayel, Metehan Mert, Kahraman Demirtaş, Ataberk Karababa, Steven Nzonzi, Semih Kocatürk, Oğulcan Ülgün, Emrehan Gedikli, Mehmet Ali Büyüksayar ve Nelson Oliveira ilk 11’i ile sahaya çıktı.

img18112023175500-enimn.png

İlk yarının 25’inci dakikasında rakip Serik Belediyespor, Sefa Aksoy’un golü ile 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika bu skorla sonuçlandı Konyaspor’da; Yasir Subaşı, Uğurcan Yazğılı ve genç futbolcumuz Ömer Sağlam maçın ikinci yarısında görev aldı. Tümosan Konyaspor, ikinci yarının 81’inci dakikasında Kahraman Demirtaş'ın golü ile durumu eşitledi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca hazırlık karşılaşması 1-1 sona erdi.

img18112023175450-qpme8.png

Konyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarına 20 Kasım Pazartesi günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.