Konyaspor'da Hakan Keleş istifa etti

Konyaspor'da Hakan Keleş istifa etti
 Editör
Konyaspor 7-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası teknik direktör Hakan Keleş istifa etti.

Konyaspor'da teknik direktör Hakan Keleş, 7-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası yönetimle görüştü.

Yaşanan kötü gidişat ve skorda sorumluluğu üzerine alan Hakan Keleş istifa etti.

Çok üzgün olduğunu kaydeden Keleş, "Çok üzüntülüyüm. Yakışmadı, ne bana ne Konya camiasına. Benim çalıştığım takımlarda bu tür sonuçları hazmedemiyorum. Tüm sorumluluk bana ait. Konya camiasından özür diliyorum. Başkanımızla konuşacağım, gereği neyse yapacağım." ifadelerini kullandı.

HAKAN KELEŞ KİMDİR?

Hakan Keleş, 8 Ocak 1972'de Sakarya'da doğdu. Profesyonel kariyerine 1993-94 sezonunda Edirnespor formasıyla 3. Lig'de başlayan futbolcu, buradaki dikkat çeken performansıyla bir sezon sonra Süper Lig ekibi Bursaspor'a transfer oldu.

Burada iki sezon oynadıktan sonra bir sezon da 2. Lig takımı Kayserispor'da oynamış daha sonra 1998-99 sezonunda Ankaragücü'ne transfer oldu.

Bundan sonraki 6.5 sezon boyunca Ankaragücü'nde oynayan Keleş, 202 lig maçında forma giydi ve bir dönem takım kaptanlığı da yaptı.

2004-05 sezonu ara transfer döneminde takımdan ayrılarak 1. Lig'de Antalyaspor adına mücadele etmeye başladı.

İki sezon Antalya ekibinde kaldıktan sonra 2006-07 sezonunda Çanakkale Dardanelspor kadrosuna katılarak 2. Lig'e dönen oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda feshedildi, bunun üzerine aktif futbolu bıraktı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum