Konyaspor teknik direktörde hata yapmak istemiyor!

Konyaspor teknik direktörde hata yapmak istemiyor!
Aykut Kocaman'dan ret cevabı alan Konyaspor yönetimi yeni hoca konusunda hata yapmak istemiyor

Konyaspor’da hoca arayışları sürüyor. Aykut Kocaman’ın takım çalıştırmayı düşünmemesi sonrası alternatif isimlere yönelen Konyaspor yönetimi temaslarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere Konyaspor yönetiminin teveccühüne teşekkür eden Aykut Kocaman, “Benim için her zaman çok farklı bir yeri olan Konyaspor da dahil olmak üzere, bu sezon takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dedi.

LİSTE KABARIK

Yeşil-beyazlı yönetim; Ömer Erdoğan, Bülent Korkmaz, Ersun Yanal, Kemal Özdeş, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Tolunay Kafkas, Hamza Hamzaoğlu, Hikmet Karaman gibi birçok ismin yer aldığı alternatif listede en doğru kararı vermek için temaslarını sürdürüyor. Yeni hocanın İstanbulspor maçına yetişip yetişmeyeceğini görüşmelerin seyri belirlerken zor bir ihtimal olarak görülüyor.

HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Bu sezon 3. hoca ile yola devam edecek Konyaspor yönetimi, hoca konusunda hata yapmak istemiyor. Artık telafisi olmayan maçlara girilen haftalarda hata yapma lüksü kalmayan yeşil-beyazlılar takımın başına en doğru ismi getirmek için ince eleyip sık dokuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.