Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor
Konyaspor’da Perulu orta saha Paolo Hurtado’nun sözleşmesi feshedildi.

Konyaspor’da Perulu orta saha Paolo Hurtado’nun sözleşmesi feshedildi. Konyaspor ara transfer döneminde Paolo Hurtado ile yollarını ayırdı.

Sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Hurtado, Konyaspor’da geçirdiği 2,5 sezonda kupa ve ligde sadece bin 104 dakika süre almış 6 gol, 3 asistle oynamıştı.

Konyaspor’un en maliyetli oyuncusu durumundaki Perulu oyuncuyla sezon başında karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmak istenmiş ancak Perulu oyuncu buna yanaşmamıştı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ara transfer döneminde Kosovalı oyuncu Zymer Bytyqi ile anlaşarak Konya'ya getiren Çaykur Rizespor’dan ayrılan Fildişi Sahili futbolcu İsmael Diomande ile de prensipte anlaşan Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Limit nedeniyle Zymer Bytyqi'ye resmi imza attıramayan yeşil-beyazlılar bu konuda TFF ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yabancı transferi için kadrodan yer açmak zorunda olan yeşil-beyazlılarda Eduok'un da sözleşmesinin feshedilmesi ya da dondurulması gündemde.

Öte yandan Konyaspor'da Uğur Demirok'un takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Sezon başında biten sözleşmesi yenilenen deneyimli stoperin son maçlarda yedek kalması üzerine tepkili olduğu  ve yönetime sözleşmesinin feshedilmesini istediği iddia edildi. İddiayla ilgili Konyaspor cephesinden bir açıklama gelmedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.