Konyaspor Hüseyin Göçek'le bu sezon kaybetmedi

Konyaspor Hüseyin Göçek'le bu sezon kaybetmedi
Hüseyin Göçek Konyaspor’un bu sezon 3. kez maçını yönetecek.

 

Süper Lig’de 31. haftada görev alacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), 9 Temmuz Perşembe günü oynanacak Gaziantep FK-Konyaspor maçına Hüseyin Göçek’i atadı. Zorlu mücadelede Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Candaş Elbil yaparken mücadelenin 4. hakemi Turgut Doman olacak.

BU SEZON 3. MAÇ

Hüseyin Göçek Konyaspor’un bu sezon 3. kez maçını yönetecek. Yeşil-beyazlıların; ligin ilk Başakşehir’le deplasmanda 1-1 berabere kaldığı ve ligin 2. devresinde 9 kişi kaldığı mücadelede Fenerbahçe’yi 1-0 yendiği karşılaşmaları yöneten Göçek, Perşembe günü Gaziantep FK maçıyla birlikte yeşil-beyazlıların bu sezon 3. kez maçında düdük çalacak.

TOPLAMDA 24. MAÇ OLACAK

Hüseyin Göçek, Süper Lig’de bugüne kadar Konyaspor’un toplam 23 maçını yönetti. Bu maçlarda Konyaspor, 9 galibiyet, 7 beraberlik, 7 de mağlubiyet aldı. Göçek, söz konusu maçlarda 3 kez yeşil-beyazlı oyunculara, 1 kez de rakip takım oyuncusuna kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.