Konyaspor için eSüper Lig'de de sezon kabus gibi bitti

Konyaspor için eSüper Lig'de de sezon kabus gibi bitti
 Muhabir
Konyaspor 2023-2024 sezonu tüm kulvarlarda olduğu gibi eSüper Lig'de kabus gibi bitti.

Bu sezon tüm kulvar ve liglerdeki takımları için kabus gibi bir sezon geçiren Konyaspor için e-Süper Lig'de kabus gibi bitti.

BÜTÜN TAKIMLAR LİGDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

Konyaspor Kulübü için 2023-2024 sezonu bütün liglerde kabus gibi geçiyor. Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor, kabus gibi ggeçen sezonda ligde kalma mücadelesini sürdürüyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla önemli aşama kaydeden ve kısmen rahatlayan yeşil-beyazlılar ligde kalmayı henüz garantilemeyedi.

PİLOT TAKIM 1922 KONYASPOR

Konyaspor'un TFF 3. Ligdeki pilot takımı 1922 Konyaspor için de sezon ligde kalma mücadelesiyle geçiyor. Yeşil-beyazlılar kabus gibi geçen sezonda son 2 haftaya düşme potasının 5 puan önünde önemli bir avantajla giriyor. 1922 Konyaspor pazar günü Fatsa Belediyespor'u mağlup etmesi durumunda diğer maçların sonucuna bakmaksızın ligde kalmayı garantileyecek. Beraberlik veya yenilgi durumunda ise diğer maçların sonucuna bakacak.

BASKETBOL TAKIMI

Türkiye Basketbol Lig'inde mücadele eden Konyaspor Basketbol Takımı için de güzel başlayan sezon sonradan tam anlamıyla kabusa döndü. Son haftaya düşme potasında giren Konyaspor, Pazar günü MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar ligdem kalmak için maçı kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

eSÜPER LİG'İ 19. SIRADA BİTİRDİ

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 20 takımın katılımıyla 15 Şubat'ta başlayan Türk Telekom eSüper Lig'de her takım en az 1 koç ve 1 eFutbolcu ile temsil edildi. Konyaspor, ligi 19.sırada bitirdi. Süper Lig ekiplerinden oluşan eSüper Lig, Süper Lig'den bağımsız olsaydı bu sonuç Konyaspor'un küme düşmesi anlamına gelecekti.

untitled-1-002.jpg

FİNAL ETABI BAŞLIYOR

Normal sezonun 4 Nisan, Play-off etabının da 16 Nisan tarihinde sona erdiği Türk Telekom eSüper Lig'de Büyük Final etabına MKE Ankaragücü, Kayserispor, Samsunspor ve Trabzonspor takımları katılmaya hak kazandı.

5bbee5765ca44c08884ae12cb6f54e55-t.jpg

Türk Telekom eSüper Lig Büyük Final etabı, 20 Nisan Cumartesi Günü Maslak Esa Arena'da çevrim dışı olarak oynanacak. Dev heyecanda ilk müsabaka saat 17.00'de başlayacak. E-futbol tutkunları Maslak Esa Arena'daki Büyük Final etabını ücretsiz olarak izleyebilecek. Müsabakalar Tivibu'dan ve Twitch'te Tivibuspor kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.