Coşkulu Konyaspor taraftarı maça gitmek için 280 km pedal çevirecek

Coşkulu Konyaspor taraftarı maça gitmek için 280 km pedal çevirecek
Konyaspor'un tutkulu taraftarlarından Yusuf Akyüz, büyük bir özveri örneği sergiliyor. Nalçacılılar Taraftar Grubu üyesi Akyüz, uzun bir süredir hayalini kurduğu deplasman deneyimine bu kez farklı bir şekilde gidecek.

Konyaspor'un 24 Eylül Pazar günü Ankaragücü ile karşılaşacağı maça, yaklaşık 280 kilometrelik bir bisiklet yolculuğuyla katılmaya karar verdi.

Yusuf Akyüz, bisikletinin bakımı ve diğer hazırlıkları tamamladıktan sonra, Eryaman'da oynanacak olan maça yetişmek için yola çıkacak. Pazar günü saat 17.00'de başlayacak olan mücadelede tribünlerden takımını destekleyecek.

mac-2.jpg

Akyüz'ün bu özverili girişimi, Konyaspor'a duyduğu tutkunun bir göstergesi. Akyüz bu maçtan 3 puan beklediğini de dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.