Konyaspor, İlhan Palut'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Konyaspor, İlhan Palut'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı
Konyaspor, Teknik direktörü İlhan Palut'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı

İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktörü İlhan Palut ile sözleşme yeniledi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılan imza töreninde Başkanı Fatih Özgökçen ile yöneticiler Sertaç Tuza, Serhat Güler, Gökhan Çelik, Mehmet Akcan, Ali Camgöz ve Targun Polat yer aldı.

img7012022162439-tfomx.png

ÖZGÖKÇEN: BUGÜNLERE BİRLİK BERABERLİKLE GELDİK

Konuşmasına, takımımızın ilk yarıda başarılı bir performans sergilediğine dikkat çekerek başlayan Başkan Fatih Özgökçen, "Konyaspor’umuz tarihinin en başarılı ilk yarı performansını sergiledi. Bunda başta hocamız İlhan Palut’un, yönetim kurulumuzun, oyuncularımızın, kulüp profesyonellerimizin ve tabi ki taraftarımızın emeği çok büyük. Fakat unutmamamız gereken bir şey var ki; henüz hiçbir şey kazanmadık. Ligin ikinci yarısı ilk yarıya göre çok daha çetin geçecek ve hiçbir şey kolay olmayacak. Yolun başında söylediğim gibi, size milyonlarca euroluk bir takım vadetmiyorum. Vadettiğim tek şey; asla pes etmeyen bir takımdı ve bunu sağladık. Konyaspor, bütçeler itibarıyla şampiyonluk için kurulmuş bir takım değil. Bizi buralara getiren şey, birlik beraberlik içinde hareket etmemiz, birbirimize inanmamız, omuz vermemizdi ve sonuçlar ne olursa olsun bunu sezon sonuna kadar korumalıyız. Sahada ilk yarı bize gösterdi ki; mücadele eden, pes etmeyen, disiplini elden bırakmayan ve çok çalışanlar kazanıyor. Bütün bu özellikleri barındıran bir teknik direktöre sahibiz. İlhan Palut Hoca sadece yetenekleri ile değil, karakteri ve duruşuyla da Konyaspor’umuzun hocası. Birlikte Konyaspor’a büyük hizmetler edeceğimizi umuyorum. Sadece iyi günde değil kötü günlerde de birbirimize destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

sozlesme-5.jpg

CİDDİ EKONOMİK SIKINTILARDAN ÇIKIP GELDİK

Fatih Özgökçen, Konyaspor menfaatleri çerçevesinde bir bir kontrat yenilediklerinin altını çizerek şunları kaydetti: "Bir mesajım taraftarımıza. Gördüğünüz gibi, Konyaspor koruması gereken değerlerini elinde tutmaya devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularımızla Konyaspor menfaatleri çerçevesinde bir bir kontrat yeniledik. Şimdi hocamızla da huzurlarınızdayız. Bize güvenmeye ve sabırlı olmaya devam etsinler. Biz çok titiz şekilde ve takımımızın, oyuncularımızın konsantrasyonunu dağıtmadan organize olmaya devam ediyoruz. Tribünleri dolduralım, çünkü teknik heyetimizin ve oyuncularımızın tek isteği sizin desteğiniz. Yönetim kuruluma da teşekkür ediyorum. Göreve başladığımız günden beri gece gündüz Konyaspor için mücadele ettiler. Ciddi ekonomik sıkıntılardan çıkıp bugünlere geldik. Herkesin borcu artarken biz 100 milyon TL’nin üzerinde borç ödedik. Neler çektiğimizi en iyi onlar biliyor. Sürdürülebilir bir ekonomiye sahip olmak ilk hedefimizdi ve bu, yönetim kurulundaki yol arkadaşlarımız üstün fedakarlıkları sayesinde oldu."

img7012022162455-meayt.png

PALUT: İLK GÜNKÜ KADAR HEYECANLIYIM

Teknik Direktörümüz İlhan Palut ise, "Öncelikle şunu ifade etmeliyim. Konya'ya geldiğim ilk günkü kadar heyecanlıyım. Mizaj olarak istikrarlı bir insanım. Başladığım bir işi bitirinceye kadar mücadele eden bir yapım var. Bu özeliğimi özellikle Konya şehri ve Konyaspor camiasında yansıtacak olmam benim için gurur vericidir. Başkanımızın ifade ettiği gibi, ortaya çıkan istikrar tamamen bir ekip çalışmasıdır. Yönetimimiz, teknik ekibimiz ve sahada düşünceleri uygulayan futbolcu arkadaşlarımız ile elbette taraftarlarımız, el ele vermeye devam edeceğiz. Bu inançla şu an da ortaya çıkan bu güzel tabloyu sürdürebiliriz." diye konuştu.

sozlesme-1.jpg

img7012022162538-hovor.png

sozlesme-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.