Konyaspor, İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti

Konyaspor, İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti
Devre arası kamp hazırlıkları için 3 Ocak’tan bu yana Antalya Belek’te bulunan Atiker Konyaspor, üçüncü ve son özel maçında karşılaştığı Spor Toto 1.Lig takımlarından İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti

Atiker Konyaspor, Serkan, Opanasenko, Petar Filipovic, Fallou Diagne, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Adis Jahovic onbiriyle çıktığı maçın ilk yarısında Milosevic, Traore ile gole yaklaşırken, Traore’nin vuruşunda direkten dönen topla birlikte ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Petar Filipovic (Ali Turan), Leonard Zuta (Ferhat Öztorun), Traore (Hurtado), Adis Jahovic (Mustapha Yatabare) değişiklikleriyle başlayan Atiker Konyaspor, 50.dakikada takım kaptanımız Ömer Ali Şahiner’in golüyle 1-0 öne geçti.

Mustapha Yatabare, Moryke Fofana ile ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Atiker Konyaspor, rakibini 1-0 mağlup etmesini bildi.

Takımda oyuna ilerleyen dakikalarda Opanasenko’nun yerine Nejc Skubic, Deni Milosevic’in yerine Moryke Fofana, Fallou Diagne’nin yerine Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner’in yerine Erdon Daci, Hurtado’nun yerine de Mücahit Can Akçay dahil oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.