Konyaspor, İttifak ile ‘Devam’ dedi

Konyaspor, İttifak ile ‘Devam’ dedi
Konyaspor, kulübün mevcut sponsorlarından İttifak Holding ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlılar, bu sezonki maçlarda giyeceği formalarda Selva ve Adese reklamlarını taşıyacak

Atiker Konyaspor, kulübün mevcut sponsorlarından İttifak Holding ile yeniden anlaştı. Taraflar, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içinde yer alan toplantı salonunda bir araya geldi. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve İttifak Holding CEO’su Tahir Atila’nın katıldığı törende, 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Konyaspor, yeni sezonki formalarının sırtında Selva, şortunda ise Adese reklamlarını taşıyacak.

‘DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEDİLER’

Törende konuşan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “Anadolu takımları için sponsorluk anlaşmaları can damarlarından birisidir. İttifak Holding, bizlere desteğini her zaman sağladı. Şimdi de bizi kırmayarak yeni şartlarda, yeni görsellerle anlaşmanın devam etmesini kabul ettiler. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar" dedi. Başkan Kulluk, konuşmasının devamında, “İlerde Allah bol kazanç versin ki gelecek sene 2 katına yapabilelim" esprisi yaptı.

'KONYASPOR’UN ARKASINDAYIZ’

İttifak Holding CEO’su Tahir Atila ise, "Başkanımız Hilmi Kulluk ile sosyal hayatta da arkadaşız. Kendisine başarılar diliyorum. Başarısı için dua ediyoruz. Tüm desteğimizle Konyaspor’un arkasındayız” diye konuştu.

‘DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’

Atila, “Konyaspor ile ilk anlaşmamızı yapalı 5 yıl oldu. Biz bir şehrin hem spor hem iktisat hem de sosyal tarafıyla bir bütün olduğuna inanıyoruz. Bu ilgili tarafları bir bütün içinde birbirlerini destekleyerek hareket etmeler gerektiğini, bu dayanışmanın marka değerini yükseltmek için olmazsa olmaz olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KONYASPOR YÜKSELDİKÇE, İKTİSADİ DEĞER DE YÜKSELECEK’

Tahir Atila, “Konyaspor yükseldikçe biz iktisadi olarak yükseleceğiz. Sosyal tarafta daha iyi konuma ulaşacağız. Konyaspor bizim sevdamız. Bu takımı desteklemek boynumuzun borcu” dedi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum