Konyaspor, Kadıköy'de sürpriz peşinde!

Konyaspor, Kadıköy'de sürpriz peşinde!
Ligde sıkıntılı günler geçiren Konyaspor şampiyonluk adayıFenerbahçe k arşısında bir sürpriz br sonuca imza atmayı hedefliyor.

TÜMOSAN Konyaspor,Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde bugün Fenerbahçe'ye konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Fenerbahçe haftaya lider, Konyaspor ise 16. sırada girdi.

Müsabaka öncesi sarı-lacivertliler, 18 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 47 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Yeşil-beyazlılar ise 18 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucu elde ettiği 18 puanla 16. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 33 defa sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 8 kez kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 112 gol atarken, Konyaspor 48 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan mücadelelerde ev sahibi ekipler sahadan galip ayrılırken, Konyaspor 1-0, Fenerbahçe de 4-0’lık skorla kazandı.

Ligde sıkıntılı günler geçiren Konyaspor şampiyonluk adayı güçlü rakibi karşısında bir sürpriz bir sonuca imza atmayı hedefliyor.

.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.