Konyaspor ‘Kanat’la transferi sonlandıracak

Konyaspor ‘Kanat’la transferi sonlandıracak
Konyaspor ‘Kanat’la transferi sonlandıracak

 

 

Konyaspor’da son haftalarda alınan sonuçlar ve Marin Anicic’in sakatlanarak sezonu kapatması ara transfer dönemindeki yol haritasının yeniden güncellenmesine neden oldu.

Şu ana kadar, 3 genç oyuncu hariç, 4 oyuncuyu renklerine katan Amar Rahmanovic’le de her konuda anlaşan yeşil-beyazlıların bir kanat transferiyle ara transfere noktayı koyacağı öğrenildi.

SON İMZA BARIŞ’TAN

Son olarak Sivasspor’dan defans oyuncusu Barış Yardımcı’yı kadrosuna katan Konyaspor’da asıl mevkii sağ bek olan oyuncuyu, teknik direktör İsmail Kartal’ın sağbek, sol bek ve stoper olmak üzere defansta eksik olan mevkilerde değerlendireceği öğrenildi.

RAHMANOVİC İMZAYA BEKLENİYOR

Konyaspor’un anlaşmaya vardığı Bosnalı orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic’in bu hafta içerisinde Konya’ya gelerek resmi imzayı atmayı bekleniyor. Taraftarlara göre takımın en önemli eksik olarak gördükleri, “10 numara” diye tabir edilen Rahmanovic’in Konyaspor’da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

HAZARD ZOR, ALTERNATİFLER GÜNDEMDE
Konyaspor’un transfer listesine aldığı ünlü futbolcu Eden Hazard’ın kardeşi Kylian Hazard için de girişimde bulunduğu öğrenildi. Ancak ilk görüşmeden bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu sonucuna varan yönetim rotayı alternatif oyunculara çevirdi.

BİR KANATLA TRANSFERİ BİTİRECEK

Ara transfer döneminde; Norveç Eliteserien takımlarından Viking’den kanat oyuncusu Zymer Bytyqi, Danimarka Süper Lig takımlarından Lyngby’den gurbetçi forvet Ertuğrul Tekşen, Çaykur Riespor’dan orta saha Ismael Diomande, Sivasspor’dan defans oyuncusu Barış Yardımcı’yı renklerine dahil eden Konyaspor anlaşmaya vardığı Amar Rahmanovic harici bir kanat transferiyle ara transferi noktalamayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar ara transfer döneminde ayrıca pilot takım Karatay Termal 1922 Konyaspor’dan İsmail Güven ve Doğan Can Gölpek ile Fenerbahçe’den İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ı renklerine dahil etmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.