Konyaspor kaptanı Adil: "Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynısını yapacaktık"

Konyaspor kaptanı Adil: "Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynısını yapacaktık"
 Muhabir
Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi.

Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi.

Konyaspor'da Galatasaray maçının galibiyet sevinci devam ediyor. 12 maç sonra kazanan Konyaspor'da yüzler sonunda güldü. Yeşil-beyazlılar Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Demirbağ, " Taraftarlarımızı hüsranla mutlu etmeden gönderiyorduk. İnşallah bu bizim için başlangıç olur. Genelde ramazan ayı bize uğurlu geliyor. İnşallah bundan sonra da taraftarlarımızı iç sahada ve dış sahada mutlu edeceğiz. Konyaspor'u da hak ettiği en üst seviyeye getireceğimize inanıyorum. Bugün maç yemeğinde arkadaşlarıma bugün gol atacağımı söyledim. Kazanacağımızı da hissettim. Sonrasında kazanalım da kim atarsa atsın dedim. Gol atarsam da kafama taç koyacağım demiştim onu da yaptım. Hafta içi bir yerden başlamamız gerektiğini söylemiştik. Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık. Burada takımlar değil bizim verdiğimiz reaksiyon önemliydi" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.