Konyaspor, kazanmayı unuttu

Konyaspor, kazanmayı unuttu
Galatasaray’a son bölümlerde yediği golle mağlup olan ve haftayı puansız kapatan Konyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray’a son bölümlerde yediği golle mağlup olan ve haftayı puansız kapatan İH Konyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Haftaya düşme hattının 5 puan üzerinde giren Konyaspor bir an önce kendini güvenli bölgeye atmanın planlarını yapsa da ligde son haftalarda kazanamıyor. İH Konyaspor, DG Sivasspor ve Çaykur Rizespor deplasman yenilgilerinden sonra dış sahada üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

6 MAÇTA 3 PUAN

Konyaspor, İlhan Palut döneminde düşüşe geçtiği sürece girdi. Palut’un göreve gelmesiyle iyi bir hava yakalayan ve 8 maçta; 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de yenilgi alarak önemli puanları hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, BB Erzurumspor maçı sonrası düşüşe geçti. Son oynadığı 6 maçta; 3 mağlubiyet, 3 de beraberlik alarak sadece 3 puan toplayabilen Konyaspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.

KONYASPOR’UN SON OYNADIĞI 6 MAÇ

KONYASPOR          1-1       ANKARAGÜCÜ  

SİVASSPOR             3-1       KONYASPOR 

KONYASPOR          0-0       KAYSERİSPOR  

Ç. RİZESPOR          5-3       KONYASPOR 

KONYASPOR          0-0       HATAYSPOR  

GALATASARAY     1-0       KONYASPOR         

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.