Konyaspor kenetlendi

Konyaspor kenetlendi
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasına dahil maçta pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Torku Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasına dahil maçta pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Torku Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. Üst üste zorlu maçlar oynayacak temsilcimizde hazırlıklar sürüyor. Bir günlük iznin ardından dün yeniden mesaiye başlayan temsilcimizde futbolcuların genel form ve moral durumları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlikten oluşan performans sergileyen temsilcimiz, Gaziantepspor karşısında da taraftarından alacağı desteğe güveniyor. Ligdeki 9 puanın 8’ini evinde alan Torku Konyaspor, taraftarı önünde 4 gol atarken rakiplerine sadece 1 gol şansı tanıdı. İç sahadaki başarılı ivmesini sürdürmek isteyen temsilcimizde teknik heyet ve futbolcular Gaziantepspor maçına kenetlenmiş durumda. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.