Konyaspor, Konrad Michalak'ı 1 milyon euroya sattı

Konyaspor, Konrad Michalak'ı 1 milyon euroya sattı
Konyaspor, sözleşmesi sezon sonu bitecek Konrad Michalak için 1 milyon euro karşılığı Suudi Arabistan'ın 2. Lig takımı Ohod Club ile anlaşmaya vardı.

Konyaspor'un Konrad Michalak, takımdan ayrılıyor. Konyaspor'da sözleşmesi sezon sonu bitecek Polonyalı oyuncunun transferine kulübe gelir getireceği için yeşil ışık çıktı.

Konrad Michalak için bu sezon dünya yıldızlarının gözdesi olan ve büyük paralar harcayan Suudi Arabistan'ın 2. Lig takımı Ohod Club ile anlaşmaya varıldığı transferden Konyaspor'un kasasına 1 milyon euro gireceği öğrenildi.

Konrad Michalak'ın bir akislik çıkmadığı takdirde bir iki gün içerisinde yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum