Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'den 100. yıl vurgusu

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'den 100. yıl vurgusu
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen: Konyaspor Kulübü 100. yılda ne kadar başarılı olursa, ülke gündeminde de şehir olarak o kadar ismimiz yer alır.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Konyaspor'un ligin ilk 13 haftalık bölümünde verdiği mücadeleyle büyük beğeni kazandığını söyledi.

Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık'ın sözleşmelerinin yenilenmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Ögzökçen, hem Yönetim Kurulu'nun hem teknik ekibin hem de futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösterdiklerini dile getirdi. Özgökçen, "Bu da bizi memnun ediyor. En azından arzu ettiklerimiz, istediklerimiz sahaya yansıyor. Tabii ki bu noktada daha iyi yerlere gelme gayreti içerisinde olduğumuzu da belirteyim." dedi.

Özgökçen, Konyaspor'un 100. yılına girmek üzere olduklarına dikkati çekerek, "Türkiye'de birçok spor kulübü henüz 100. yılını yaşamadı. Dolayısıyla bunda da önemli çalışmalar yapma arzusu içerisindeyiz. Konyaspor Kulübü 100. yılda ne kadar başarılı olursa, ülke gündeminde de şehir olarak o kadar ismimiz yer alır." ifadelerini kullandı.

Konyaspor'un takım oyununu iyi sürdürdüğünü vurgulayarak, tek tek isimlerini okuduğu oyunculara teşekkür eden Özgökçen, "İnşallah kendileri bu mücadele azmiyle 38 haftalık periyodu tamamlayacaklardır. Bu 38 hafta sonunda umut ediyoruz ki Konyaspor, ligi bitirebileceği en üst yerde de bitirecektir. Çalışmalarımız sonuna kadar devam edecektir." diye konuştu.

Özgökçen, yaptıkları transferlerde Konyaspor'un menfaatlerini en üst düzeyde tutarken futbolcuların menfaatlerini de hiçbir zaman göz ardı etmediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.