Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den ilk kez hakem tepkisi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den ilk kez hakem tepkisi
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, "Konyaspor camiası haklarını savunamaz zannediliyorsa buna cevabımızın çok sert olacağının bilinmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

Konyaspor'da başkanlığa seçildikten bu zamana kadar, hakemlerle ilgili konuşmaktan kaçınan ve Kulüpler Birliği de dahil her platformda sağduyulu ve yapıcı mesajlar veren Başkan Özgökçen, Mete Kalkavan'ın Trabzonspor maçındaki yönetiminin ardından hakemlerle ilk kez sert bir açıklama yaptı.

MHK'YA MESAJ: CEVABIMIZ SERT OLUR

Özgökçen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada maçın hakemi Mete Kalkavan'ı eleştirdi.

Üstü kapalı MHK'ya da göndermede bulunan Özgökçen, "Konyaspor camiası haklarını savunamaz zannediliyorsa buna cevabımızın çok sert olacağının bilinmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

MAÇ YÖNETMEKLE İDARE ETMEK ARASINDA BÜYÜK FARK VAR

Maçı yönetmekle idare etmek arasında büyük fark olduğunu vurgulayan Özgökçen açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Ne yazık ki hakem Konyaspor'a idare edilmiş 90 dakika yaşattı ve takdir haklarını rakibimizden yana kullandı. Konyaspor camiası haklarını savunamaz zannediliyorsa buna cevabımızın çok sert olacağının bilinmesini isteriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum