Konyaspor kupada iddialı! Rakip yarın belli olacak

Konyaspor kupada iddialı! Rakip yarın belli olacak
Konyaspor’un ZTK son 32 turundaki rakibi yarın belli olacak. Hakan keleş, “Hedeflerimiz arasında kupayı kazanmak var” dedi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda sahasında 2. Lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Konyaspor, kupada iddialı.

HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hedefleri arasında kupayı kazanmak olduğunu söyledi. Keleş, “Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek hatta kupayı da kazanmak istiyoruz. Bu turlarda süre alan oyuncularımıza ve genlerimize şans verdik. Tüm futbolcularımızı görme adına önemli oldu. Tur atladığımız için mutluyuz. Dediğimiz gibi hedeflerimiz arasında kupa da var. Bunda sonra rakibimizi bekleyeceğiz” dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Keleş genç oyuncular ve Sivasspor maçıyla ilgili şunları söyledi: “Sıkıntılı bir süreçteyiz. Gençleri bu dönemde atıp kaybetmek istemiyoruz. Hazırlayıp onları atmamız daha iyi. İyi bir periyodae girmek istiyoruz. Sivasspor maçında güzel bir skoralırız. Konyaspor’u hedeflediğimiz yere getiririz. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Kötü periyottan çıkış yapmayı hedefliyoruz. Tek hedefimiz galibiyet.”

RAKİP BUGÜN BELLİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi 8 Aralık Cuma günü saat 14.30'da kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. Bu turda kupa müsabakalarına, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 28 takım ile Trendyol Süper Lig'de UEFA Kulüpler Arası müsabakalara katılım hakkı elde eden 4 takım olmak üzere toplam 32 takım katılacak. Kura çekimi A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.