Konyaspor, kupada son 16 için sahaya çıkıyor

Konyaspor, kupada son 16 için sahaya çıkıyor
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda bugün Ümraniyespor’u ağırlayacak.

İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda bugün Ümraniyespor’u ağırlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve 15.00’da başlayacak maçı Sarper Barış Saka yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Kemal Yılmaz ve İlker Takpak olacak. Mücadele Aspor’dan canlı yayınlanacak.
HEDEF SON 16
Süper Lig’de ilk devreyi 2. sırada bitiren Konyaspor, TFF 1. Lig lideri rakibini yenerek son 16 turuna kalmayı hedefliyor. Ligde olduğu kadar kupada da iddialı olan yeşil-beyazlılar, 2017 yılından sonra bir kez daha kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor.
BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN ÇAĞRI
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Ümraniye maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Özgökçen, “Konyaspor tarihinin en özel başarılarından biri Türkiye Kupası Şampiyonluğu. Takımımız her kulvarda sonuna kadar mücadele etsin istiyoruz. Perşembe günü Ümraniyespor’u konuk edeceğiz. Hep beraber evimizde, takımımızın yanında olalım” ifadelerini kullandı.
MUHTEMEL 11’LER
KONYASPOR: Eray Birniçan, Barış Yardımcı, Adil Demirbağ, Marin Anicic, Alper Uludağ, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Amar Rahmanovic, Konrad Michalak, Endri Çekiçi, Ahmed Hassan
ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür, Alim Öztürk, Tomislav Glumac, Faruk Can Genç, Serkan Göksu, Onur Ayık, Emre Gültekin, Kartal Yılmaz, Yacine Bammou, Yonathan del Valle, Antonio Mrsic.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.