‘Konyaspor Muhammet Demir’le anlaştı’ iddiası!

‘Konyaspor Muhammet Demir’le anlaştı’ iddiası!
Konyaspor’un geçtiğimiz sezon Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Medipol Başakşehir'de bulunan Muhammet Demir ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. 

 

Yeni sezon için forvet arayışlarına hız veren Konyaspor’un geçtiğimiz sezon Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Medipol Başakşehir'de bulunan Muhammet Demir ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. 

Sabah’ın haberine göre; yeşil-beyazlılar, kadrosuna dahil etmek istediği 28 yaşındaki forvetle her konuda prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK'da  22 maçta 1.125 dakika süre alan Muhammet, takımı adına 3 gol kaydetti.

konyaspor-gaziantep-18.jpg

MUHAMMET DEMİR KİMDİR?

10 Ocak 1992’de Trabzon Araklı’da dünyaya gelen Demir, 2002 yılında Karadeniz Ereğlispor’da futbol kariyerine başladı. 2005’te Bursaspor altyapısına geçen Demir, 2007 yılında Bursaspor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2011’de Gaziantepspor’a transfer olan yetenekli oyuncu 2016’da Trabzonspor’a transfer olmuş ve 2017 sezonu başında Gaziantepspor’a kiralanmıştı. Daha sonra Sivasspor tarafından transfer edilen oyuncu 2019 yılında Medipol Başakşehir’le sözleşme imzaladı. Bonservisi Başakşehir’de bulunan Demir’in kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.