Konyaspor Olağan Genel Kurulu Ertelendi

Konyaspor Olağan Genel Kurulu Ertelendi
Konyaspor’un Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelendi.

İttifak Holding Konyaspor Kulübü’nün Mayıs ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile Ağustos ayına ertelendiği duyuruldu. Konyaspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Konyaspor Kulübü Derneği Tüzüğümüz gereği 2020 Mayıs ayı içerisinde yapılması gereken Olağan Genel Kurul Toplantımız, Covid-19 Virüs Salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında,  17.04.2020 tarihinde 31102 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7244 sayılı Yeni Korona Virüs (Covid-19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal hayata etkilerinin azaltılması hakkında kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik yapılmasına dair Kanun un 2. Maddesi uyarınca Dernek Genel kurulları, 31.07.2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Süre, İçişleri Bakanınca üç aya kadar uzatılabilecek ve ertelenen dernek genel kurulları, ertelemenin sona erdiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde yapılacaktır.  Denilmektedir.   

Yapılan düzenleme doğrultusunda, Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 2020 Yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmek üzere ertelenmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.