Konyaspor, Ormanspor karşısında

Konyaspor, Ormanspor karşısında
Konyaspor, Türkiye Basketbol Ligi playoff yarı final 2. maçında Ormanspor'a konuk olacak. Bugün 16.00'da oynanacak karşılaşmanın ardından seri Konya'ya taşınacak.

Konyaspor basketbol takımı yarı final ilk maçında Ormanspor deplasmanında galibiyet alırken, ikinci maçı bugün yine Ankara’da oynayacak. Basketbol Süper Ligi yolunda deplasman dezavantajını kazanarak, avantaja çeviren Konyaspor bugünkü maçı da kazanmanın peşinde. Yeşil-beyazlılar, Ankara’daki iki maçı da galibiyetle kapatırsa yarı finali evinde bitirebilir. Temsilcimiz bugün kazanması durumunda pazar gün son maçına çıkabilir. 3 olanın kazanacağı yarı final serisini yeniden Ankara’ya taşımak istemeyen Konyaspor, bugün ve pazar günü kazanarak yarı finali kısa tutmanın peşinde.

İYİ YOLDAYIZ

Konyaspor Baş Antrenörü Aziz Bekir, takımla kısa süre çalışsa da ne istediğini oyuncularına aktarabildiğini dile getirdi. Aziz Bekir, özellikle Ormanspor ile oynadıkları maçın 2 ve 3. periyodundaki savunmayla sonuca gittiklerine dikkat çekti. Tecrübeli hoca bugün de kazanarak, seriyi Konya’da bitirmek istediklerine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.