Konyaspor pilot takımı 1922 Konyaspor'u devrediyor

Konyaspor pilot takımı 1922 Konyaspor'u devrediyor
Konyaspor pilot takımı 1922 Konyaspor'u devretme kararı aldı

Süper lig ekibi Konyaspor, TFF 3. Lig'deki pilot takımı 1922 Konyaspor devrediliyor. Mali yük getirdiği ve A takıma gerekli katkıyı sağlayamadığı gerekçesiyle devredilme veya kapatılma yönetimiyle takımı kapatma kararı alan Konyaspor yönetiminin bu kararı sonrası BAL'dan Süper Amatör Küme'ye düşen mücadele eden Ereğlispor takıma talip oldu.

OPRUKÇU'DAN DESTEK

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış'ın Konyaspor'a takımı devralmak için teklifte bulunduğu devir için Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun da devreye girdiği gelen bilgiler arasında. Konyaspor yönetiminin devir için 7 milyon TL talep ettiği ifade edilirken Ereğlispor yönetiminin buna yakın bir meblağı gözden çıkardığı ve anlaşmaya yakın olunduğu ifade ediliyor.

1922 Konyaspor Başkanı Osman Avcıoğlu geçtiğimiz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını açıklamıştı.

1922 Konyaspor'u daha önceki yıllarda Akşehirspor'un satın alması gündeme gelmiş ancak fiyatı yüksek bulan kırmızı-beyazlı kulüp devralmaktan vazgeçmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.