Konyaspor potadan çıkamadı

Konyaspor potadan çıkamadı
 Muhabir
Sigortam.net’e 90-64 mağlup olan Konyaspor potadan çıkamadı

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunda 31. haftasında Konyaspor deplasmanda şampiyonluk adaylarından Sigortam.net’ 90-64 mağlup oldu. Maça iyi başlayan Konyaspor ilk çeyreği 20-16 önde kapattı. İkinci çeyreğe 7-0 ile başlayan ev Sigortam.net skor üstünlüğünü eline aldı (24-23). Myles Mack ve Marlon Johanson ile bu dakikaları etkili geçen Konya üstünlüğü de tekrar eline almasını bildi. Yayın gerisinden daha yüzdeli olan Sigortam.net Doğukan ve Erdem’in isabetli şutlarıyla öne geçme mücadelesini sürdürdü. Son bölümün çekişmeli geçtiği çeyreği 47-46 ile Sigortam.net önde tamamladı. İlk yarı sonunda Sigortam net’te Erdem İlter 10 sayı, Konya’da ise Mert Çevik 14 sayı ve Mert Ali Sert 10 sayı ile çift haneye çıktı. Üçüncü çeyrekte rakibinin farkı açmasına engel olamayan Konyaspor 66-55 geride girdiği mücadeleden 90-64’lük skorla farklı mağlup oldu.

ÖNE ÇIKANLAR

Konyaspor’da; Mert Çevik 14 sayı 4 ribaund, Marlon Johnson 12 sayı 8 ribaund 3 asist 2 top çalma, Myles Mack 12 sayı 8 asist 2 top çalma ile öne çıkan isimler olurken Sigortam net’te Erdem İlter 16 sayı 6 asist 3 top çalma, Keshun Sherrill 16 sayı 4 asistle galibiyette öne çıkan oyuncular oldu.

DÜŞME HATTINDAN ÇIKAMADI

Konyaspor bu yenilgiyle birlikte son 3 haftaya girilen ligde düşme potasından çıkamadı.

Yeşil-beyazlılar bu hafta son sırada yer alan Pizza Lazza Harem Spor’u konuk edecek. Mücadele Yeşil-beyazlılar için bir nevi tamam-devam niteliğinde olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.