Konyaspor revire döndü

Konyaspor revire döndü
Ligde sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor’u sakatlık vurdu. Bursaspor maçında Skubic ve Mehdi’nin forma giymeyeceği kesinleşirken, 4 isim daha sakatlıkla boğuşuyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Batman Petrolspor maçının ardından rotasını Süper Lig’e çeviren Atiker Konyaspor’da, sakat oyuncular can sıkıyor. Yeşil-beyazlı takımda Abdou Razack Traore, Nejc Skubic, Mehdi Bourabia ve Jens Jonsson’un oluşturduğu sakatlar kervanına, Batman maçında sakatlanan Volkan Fındıklı ve Kadir Kaan Özdemir de katıldı. Yeşil-beyazlılar bu 6 futbolcudan Bursaspor maçında faydalanamayacak.

JONNSSON’DA ÖDEM VAR

Tedavisine devam eden orta saha oyuncusu Jens Jonsson’un ise sol üst adale tendonunda ödem ve zorlanma tespit edildi. Futbolcunun Karabükspor maçına yetiştirilmesi için tedavisine aralıksız olarak devam edildiği öğrenildi.

SKUBİC VE BOURABİA BURSA MAÇINDA YOK

Kasımpaşa maçının başlarında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve ilk devre sonunda oyundan çıkan Nejc Skubic de sakatlar kervanına katıldı. Sloven oyuncuya yapılan muayene ve tetkiklerinde sol arka adalesinde zorlanma ve kanama bulguları tespit edilirken, hafta sonu oynanacak Bursaspor maçında oynamasının zor olduğunu belirtti.

Öte yandan yine Kasımpaşa maçında ayak bileğine aldığı darbe sonucu eklem içinde kanama ve kemiklerinde ödem bulguları tespit edilen Mehdi Bourabia’nın da Bursaspor maçında oynaması zor görünüyor.

VOLKAN’IN BİLEĞİ DÖNDÜ

Batman Petrolspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giyen orta saha oyuncusu Volkan Fındıklı’nın ise sağ ayak bileği dönmüştü. Volkan’ın ilk röntgen kontrollerinde kırığa rastlanmazken, son durumunun bugün çekilecek MR sonucunda netleşeceği belirtildi. Aynı maçta sağ kasığında zorlanma oluşan Kadir Kaan Özdemir’in durumu da yine çekilecek MR sonrası netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.