Konyaspor, Rizespor'a konuk oluyor

Konyaspor, Rizespor'a konuk oluyor
İH Konyaspor, Süper Lig’in 36.haftasında bugün Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

 

İH Konyaspor, Süper Lig’in 36.haftasında bugün Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadele 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Özgür Yankaya yönetirken yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Emre Malok olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Konyaspor, karşılaşmanın son çalışmasını Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde yaptı. Yeşil-beyazlı kafile, daha sonra uçakla Trabzon’a oradan da karayoluyla Rize’ye giderek kamp yapacağı otele yerleşti.

KONYASPOR’DA EKSİKLER

Konyaspor’da Alper Uludağ, Marin Anicic ve Ahmet Çalış sakatlıkları nedeniyle bugünkü maçta forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda kart sınırında çıkacak; Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı, mücadele kart görmeleri halinde 24 Cumartesi günkü Hatayspor maçında yer alamayacak.

Ç. RİZESPOR’DA EKSİKLER

Rize temsilcisinde Doğan Erdoğan ve Zafer Görgen ile sarı kart cezalısı Yasin Pehlivan kadroda yer almayacak. Abdullah Durak ile Eric Sabo'nun durumları ise maç saatinde sağlık kurulunun raporuna göre kesinlik kazanacak. Ev sahibi ekipte Donsah, Selim Ay, İsmail Köybaşı, Tunay Torun, Meriah, Sabo, Andrade ve Dokoviç mücadeleye kart sınırında çıkacak.

HEDEF EN AZ 1 PAUN

Konyaspor, mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Ç. Rizespor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak yeşil-beyazlılar zorlu maçtan en kötü yenilmeden ayrılmayı hedefliyor. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 tamamlanmıştı. Maç öncesi Konyaspor 41 puanla 12.sırada, Çaykur Rizespor ise 39 puanla 13. sırada yer alıyor.

UYGUN: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor maçının kendileri için zor bir karşılaşma olacağını dile getirdi. Uygun “Çok önemli bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Onlar da çok hoca değişikliği yaptı. İlhan Palut gibi çok değerli genç, idealist bir hocaları var. İyi bir kadroya sahipler, deplasmanda da iyi bir futbol oynuyorlar. Biz kendi evimizde kazanmak ve bu devamlılığı sağlamak adına Allah’ın izniyle kazanan taraf olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHTEMEL 11’LER

Ç. RİZESPOR: Tarık Çetin, Montassar Talbi, İsmail Köybaşı, Selim Ay, Mykola Moroziuk, Konrad Michalak,  Fabricio Baiano, Fernando Boldrin, Damjan Djokovic,  Braian Samudio, Milan Skoda

KONYASPOR: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Marko Jevtovic, Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic, Zymer Bytyqi

Jesse Sekidika, Sokol Cikalleshi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.