Konyaspor, Sadık Çiftpınar'ı istiyor

Konyaspor, Sadık Çiftpınar'ı istiyor
İttifak Holding Konyaspor, küme düşen Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran deneyimli stoper Sadık Çiftpınar'ı transfer listesine aldı

Geçtiğimiz ay küme düşen Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Sadık Çiftpınar, Süper Lig takımlarının transfer listesinde yer alıyor.

4 TAKIM PEŞİNDE

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Fraport TAV Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sıklaştırdı.

Gelecek sezonda uygulanacak olan 7+4 kuralından dolayı sahada en az 4 yerli oyuncu kullanmak zorunda olan kulüpler, oyuncu ve menajeri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Gelen teklifleri değerlendiren Çiftpınar’ın sezonun bitmesiyle birlikte karar vermesi ve yeni takımını açıklaması bekleniyor.

29 yaşındaki tecrübeli stoper, bu sene lig ve kupada toplam 25 maça çıktı.

KONYASPOR'DA STOPER ÖNCELİKLİ BÖLGE

Gelecek sezon; lig, kupa ve Avrupa olmak üzere 3 kulvarda yarışacak Konyaspor'da "stoper" bölgesi öncelikli transfer bölgelerinden birisi olacak.

Sözleşmesi sona erecek Marin Anicic'e teşekkür edilecek yeşil-beyazlılarda Abdülkerim Bardakçı'nın transfer olarak takımdan ayrılması durumunda ise stopere 2 veya 3 transfer gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.