Konyaspor sahada ruhsuz ve hedefsiz

Konyaspor sahada ruhsuz ve hedefsiz
Atiker Konyaspor Sivasspor karşısında hedefsiz kalmış bir takım kimliğinde bir oyun ortaya koyan futbolcular, zaman zaman tribünler tarafından protesto edildi. Kocaman’ın açıklamaları, takımı sabote edenler mi var sorusunu akla getirdi

İkinci yarının başında oynadığı futbolla farklı hedeflerin gündeme geldiği Atiker Konyaspor’da son haftalarda oynanan futbol ve alınan sonuçlar hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Sivasspor maçıyla beraber daha iyi olması beklenen yeşil-beyazlılar, sahadan beraberlikle ayrılırken, kötü futbolla da eleştiri oklarını üzerine çekti.

GOL DIŞINDA YOK

Cumartesi oynanan karşılaşmada topu üçüncü bölgede oynamakta sıkıntı çeken Atiker Konyaspor’da oyun ritmi ve sorumluluk alma sahaya hiç yansımadı. Birçok oyuncu ciddiyetten uzak bir görüntü verirken, sorumluluk almaktan da kaçınan isimler oldu. Oyun kurmakta zorlanan yeşil-beyazlılar, oyuncuların bireysel anlamda da düşüşü nedeniyle sıkıntılı süreç uzadı.

PROTESTO EDİLDİLER

İkinci yarıda oyuna değişikliklerle müdahale edilse de giren oyuncular çıkanları aratırken, oyun tamamen koptu. Sahada ne yapacağını bilmez bir görüntü veren yeşil-beyazlılarda, kenardan Kocaman’ın müdahaleleri de yetersiz kaldı. Maç boyunca hemen her topu olumsuz kullanan, ciddi gol pozisyonları harcayan Jahovic, çıkarken protesto edilirken, birçok isim daha protestolardan nasibini aldı. 9 haftadır kazanamayan takım beraberlikle puanını 36’ya çıkardı. Maç sonunda Aykut Kocaman, takım içinde ne olduğunu çok iyi bildiklerini ve gerekenlerin yapılacağını söylerken, bu söylem bazı oyuncuların bilinçli olarak oynamadıkları görüşünü ortaya çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum