Konyaspor Samsunspor deplasmanından 1 puan söktü aldı
Trednyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Karadeniz ekibi Samsunspor'a konuk oldu. Yeşil beyazlılar zorlu mücadeleden puan koparmasını bildi. Konyaspor zorlu rakibi karşısında 2-2 berabereki hanesine altın değerinde 1 puan daha yazdırdı.
İLERDE TERCİH MULEKA OLDU
Palut yönetimindeki Konyaspor sahaya; Bahadır, Yhaon, Nagalo, Adil, Berkan, Marko, Melih, Deniz, Bardhi, Olaigbe, Muleka ile çıktı. Fink yönetimindeki Samsunspor ise Okan, Borevkovic, Drongelen, Soner, Zeki, Yalçın, Makoumbou, Holse, Emre, Coulibaly, Mouandilmadji çıkan taraf oldu.
YENİLMEMEZLİK SERİSİ 4 MAÇA ÇIKTI
Konyaspor'un gollerini 23. dakikada Enis Bardhi ile 78. dakikada Blaz Kramer kaydetti. Samsunspor'un gollerini ise 42 ve 72. dakikalarda Carlo Holsa attı. Bu sonuçla Konyaspor puanını 31'e yükseltti. Samsunspor ise 36 yaptı. Maçın son bölümünde ise Konyaspor'da Nagolo kırmızı kart gördü. Konyaspor Süper Lig'de bu sezon ilk defa böylece üst üste 4 maçtır yenilmemezlik serisi yakaladı. Yeşil-beyazlılar haftaya ise İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.