Konyaspor santrafor fobisini yine yenemedi

Konyaspor santrafor fobisini yine yenemedi
 Muhabir
Konyaspor'da artık fobi haline dönen santrafor sorunu devam ediyor

Uzun dönemdir etkili bir santrafor sıkıntısı çeken önceki sezon Uche Ikpeazu konusunda büyük hayal kırıklığı yaşayan Konyaspor devre arasında Fas ekibi Wydad AC forması giyen Bouly Junior Sambou ile 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Senegalli forvetin yarım sezonda sergilediği performans tam bir hayal kırıklığı oldu. Wydad’da 65 maçta 24 gol atan Sambou, yeşil-beyazlı formayla süre aldığı 394 dakikada sahada hiçbir varlık gösteremedi ve gol de kaydedemedi.

konyaspor-forvet.jpg

Sambou konusunda hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Başkan Ömer Korkmaz, bunda takımdaki kötü gidişatın ve rekabet ortamının olmamasının da etkili olabileceğini kaydetti.

GEKAS, BAJİC VE CİKALLESHİ

Konyaspor usun dönemde forvet oyucularından Yunan oyuncu Theofanis Gekas, Bosna-HersekliRiad Bajic’ten (ilk dönemi) verim aldı. İlerlemiş yaşına rağmen geçtiğimiz sezonu 12 golle kapatan Sokol Cikalleshi de istikrarlı görüntüsü ile yeşil-beyazlılara katkı sağlayan oyunculardan oldu. Arnavut oyuncu toplam 31 golle, 26 golü bulunan Riad Bajic’i geride bırakarak, Konyaspor’un en çok gol atan yabancı futbolcu olma unvanını elinde bulunduruyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.