Ondan beklenmiyordu! Konyaspor taraftarı Cikalleshi'ye tepkili!

Ondan beklenmiyordu! Konyaspor taraftarı Cikalleshi'ye tepkili!
Konyaspor taraftarı, kulübün maddi ve sportif açıdan zor günler geçirdiği bir dönemde maddiyat peşine düşen Sokol Cikalleshi'ye tepki gösterdi.

Konyaspor’da Galatasaray maçı öncesinde alacakları kulübe ihtar çeken Paul Bernardoni ile birlikte kadro dışı bırakılan Sokol Cikalleshi'nin bu tavrı yeşil-beyazlı taraftarların ve camianın büyük tepkisini çekti.

EN ESKİ OYUNCULARDAN

Konyaspor’un 2020-2021 sezonu başında Akhisarspor’dan kadrosuna kattığı Sokol Cikalleshi, Adil Demirbağ’la birlikte, Guilherme'den sonra ve mevcut kadrodaki en eski oyuncular arasında yer alıyor.

TARİHE GEÇECEKTİ

Konyaspor formasıyla yoplam 91 maçta 26 gol kaydeden 8 de asist yapan Arnavut oyuncu Riad Bajic'ten sonra en çok gol atan yabancı oyuncu durumunda yer alıyordu. Şu anda Ankaragücü forması giyen Boşnak oyuncu 26’sı lig maçlarında olmak üzere resmi maçlarda attığı toplam 33 golle yeşil-beyazlıların en golcü yabancı oyuncusu olarak ilk sırada yer alıyor.

ONDAN BEKLENMİYORDU

Konyaspor’da takıma ağabeylik yapması beklenen 33 yaşındaki oyuncunu takım içerisinde maaş ve ücretler konusunda sıkıntılar çıkardığı fiyatını yükseltmek için olumsuz davranışlar sergilediği belirtildi. Yeşil-beyazlı taraftarlar Arnavut olmasından da kaynaklı kültürel açıdan da kendilerine yakın gördükleri ve aileden biri saydıkları, artık kimi röportajlarını bile Türkçe yapan Arnavut oyuncunun, kulübün maddi ve manevi açıdan sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde parayı ön plana atarak yaptığı bu davranışa sosyal medyadan sert tepki göstererek, “Sende mi Cikalleshi? Konyaspor’da bugüne kadar 1 kuruşun kalmadı bundan sonra da kalmaz. Yazıklar olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

NE OLACAK?

Konyaspor yönetiminin sezon sonunda sözleşmesi bitecek Sokol Cikalleshi’yi ara transferde talibi çıkması durumunda bonservis ücreti almadan ya da alacaklarından vazgeçmeden kesinlikle göndermeyeceği, aksi takdirde sözleşmesini de dondurup sezon sonuna kadar kadro dışında tutacağı belirtiliyor.

"GEREKİRSE OTURTURUZ"

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, “Bu takımdan kimse kendi kafasına göre, kendi şart ve planlarına göre gidemez. Gerekirse tribünde oturturuz” diyerek net mesaj vermişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum