Konyaspor taraftarından yönetime büyük tepki

Konyaspor taraftarından yönetime büyük tepki
Konyaspor taraftarları BJK-Trabzonspor maçı sonrası Konyasporlu yöneticilere yaptığı açıklamayla büyük tepki gösterdi.

İşte o açıklamalar

"Konya’da son iki hafta içerisinde yaşananlar, sadece sportif açıdan değil şehir olarak da amatörlükten bir adım öteye gidemeyen bir yönetim şekliyle yönetildiğimizin kanıtlarını net bir şekilde anlattı bizlere.


Milyonlarca lira harcanarak yapılan Türkiye’nin en güzide stadı için görkemli bir açılış maçı yapamayanların; hiç utanmadan, sıkılmadan BJK’den bunu yapmasını beklemeleri, sadece Konyaspor taraftarının değil Konya insanının gururunu incitmiştir. Her ne sıfat, ne unvan, ne görevde olursa olsun bu şehirde yaşayan hiçbir amir/yönetici/başkan/görevlinin bu şehrin insanın gururuyla oynamaya, kendi nezdinde bu şehrin insanının onurunu ayaklar altına almaya hakkı yoktur, olmayacaktır.

• Ne Konyaspor kulübü, ne son kuruşuna kadar bu milletin vergileriyle yapılan TORKU ARENA kimsenin babasının malı değildir. Kimsenin sosyal statüsü için başka takımlara peşkeş çekilemez.

 

• “Başkanlarla kol kola Mevlana yürüyüşü yapacağız” diyenlerin kendisine üçüncü-dördüncü sıradan yer bulmaları vizyonsuzluğun, umursamazlığın, vurdumduymazlığın en büyük kanıtıdır. Trabzon maçından sonra diğer maçları da burada oynayıp oynamayacaklarını soran gazetecilere “teknik heyetimize kendi yönetimimize soracağız” diyen Sayın Fikren ORMAN’ın Konyaspor kulübünün adını ağzına almaması, Konyaspor yönetimine de sormamız gerekiyor dememesi sizin için ne anlam ifade ediyor sayın başkan? Bu kulübün yöneticileri, müdürü oldukları firmaların değil Konyaspor’umuzun temsilcileridir ve bu şana yakışır şekilde hareket etmek zorundadırlar. Birilerinin arkasında el pençe divan beklemek gibi bir lüksleri yoktur, olamaz!

• Bilmem kaç milyar lira borç ödemeniz, yıldız futbolcu transferleri yapmanız, hatta bu takımı şampiyon yapmanız bile size Büyük Konyaspor Taraftarının gururunu ayaklar altına alma hakkını vermez. Sorumluları uyarıyoruz, haddiniz aşmayın!
Konyasporluyuz.com ailesi olarak yaşanan bu utanç verici gelişmeleri yakından takip ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Fani dünyada hepimizin nefsi bir gün ölümü tadacak, baki olan Konyaspor olacak. “Siz” olmayabilirsiniz; ama bu şehirde kalbinde Konyaspor sevgisinde başka aşka yer olmayan “Bizler” varken son nefesimize kadar karşınızda durmaktan yorulmayacağız, yılmayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.